Pâinea italiană a lui Mama D
Rețeta Mama D's Italian Bread este gata în aproximativ 2 ore și 50 de minute și este cu siguranță o opțiune remarcabilă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această pâine are 1071 de calorii , 31 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 3. Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 271 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 98% , ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chiftele italiene de la Mama , Cotletele de porc în stil italian de la Not Yo' Mama și Sosul de spaghete Mama cu cârnați italian .
Instrucțiuni
Adaugati zaharul si drojdia in apa calduta si lasati la dovada.
Se amestecă 4 căni de făină și se bate până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute.
Bateți sarea și apoi adăugați suficientă făină rămasă pentru a face un aluat tare. Frământați până când sunt moale și netede ca spatele unui copil. Se intoarce intr-un bol uns cu unt, se acopera si se lasa sa-si dubleze volumul. (L-am bagat la cuptor cu lumina aprinsa - temperatura de crestere perfecta.)
Odată dublat, dați pumnul și împărțiți în trei.
Se pune înapoi în bol, se acoperă și se lasă să crească.
Odată dublat din nou, loviți și formați trei „mingi de fotbal” grase. Ungeți foile grele de prăjituri și stropiți cu făină de porumb.
Asezam painea pe foi, acoperim cu un prosop si lasam sa creasca.
Odată crescută, pulverizați cu apă și puneți-l într-un cuptor preîncălzit la 450 de grade F (230 de grade C). Aburiți pâinile cu apă și întoarceți-le din când în când în timp ce se coace. Pâinea se face când este maro auriu și sună gol când este bătută pe fund.