Rulouri de aluat cu ierburi

Rulouri de aluat cu ierburi
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, rulourile de aluat cu ierburi ar putea fi o rețetă spectaculoasă lacto ovo vegetariană de încercat. O porție conține 175 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, nucșoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca o pâine. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine cu aluat cu brânză cu ierburi , Flori de dovleac umplute cu brânză cu ierburi în aluat de pâine și ROLULE DE SCORȚIȘOIȘĂ CU ALAT DE PÂTTE .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de amestecare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
1/2 Ceapă Roșie Medie, Tăiată Subțire și Despărțită în Rondele1/2 Ceapă Roșie Medie, Tăiată Subțire și Despărțită în Rondele
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
2
Adăugați salvie, tarhon, nucșoară, zahăr, sare, ou, unt sau margarină și 1 cană de făină. Folosind un tel de sârmă, bateți până se omogenizează. Amestecați restul de 1 1/4 cană de făină cu o lingură de lemn și bateți până se omogenizează. Răzuiți aluatul de pe părțile laterale ale vasului, acoperiți-l cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute sau până când își dublează volumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cofetar, Piersici Proaspete, Mure și Mentă, OpționalZahăr Cofetar, Piersici Proaspete, Mure și Mentă, Opțional
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
2 Linguri De Bomboane Incinse Sau 1/4 Lingurita De Scortisoara Macinata2 Linguri De Bomboane Incinse Sau 1/4 Lingurita De Scortisoara Macinata
Pepperoni, OptionalPepperoni, Optional
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Bomboane Roșii Sau 1/4 Linguriță De Scorțișoară MăcinatăBomboane Roșii Sau 1/4 Linguriță De Scorțișoară Măcinată
Pentru Crusta Dublă (9 InciPentru Crusta Dublă (9 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8 Căni De Sos De Roșii Preferat8 Căni De Sos De Roșii Preferat
Jumătate și Jumătate De CremăJumătate și Jumătate De Cremă
3
Dezumflați aluatul amestecând cu o lingură de lemn. Ungeți ușor o tavă de brioșe de 8 căni. Pune aluatul în tava pentru brioșe pregătită. Umpleți fiecare cană puțin mai mult de 1/2 plină; puneți deoparte într-un loc cald și lăsați să crească aproximativ 15 până la 20 de minute sau până se dublează. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
5
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista