Pâine irlandeză cu stafide sifon
Rețeta Irish Soda Raisin Bread se poate face în aproximativ 1 oră și 40 de minute . Această rețetă face 16 porții cu 224 de calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca o pâine la preț foarte rezonabil. Va fi un hit la st. eveniment de ziua patrick . Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budincă de pâine cu sodă irlandeză cu gem de stafide , Confession parte irlandeză și parțial Crazy…Irish Wheaten Soda Bread și Irish Soda Bread .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă stafidele și semințele de chimen. Pune deoparte 1 lingura de ou batut. Într-un castron, combinați zarul și ouăle rămase; amestecați în amestecul de pesmet până când făina se umezește (aluatul va fi lipicios). Se intoarce pe o suprafata bine infainata; framantam de vreo 10 ori. Formați o minge.
Puneți într-un 9-in uns. tava rotunda de copt.
Tăiați un 4 inchi. X, 1/4 inchi. adânc, în centrul mingii.
Ungeți blatul cu ou rezervat.
Coaceți la 350° timp de 1 oră și 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Acoperiți lejer cu folie în ultimele 20 de minute dacă blatul se rumenește prea repede. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe un grătar pentru a se răci complet.