Pâine irlandeză cu stafide sifon

Pâine irlandeză cu stafide sifon
Rețeta Irish Soda Raisin Bread se poate face în aproximativ 1 oră și 40 de minute . Această rețetă face 16 porții cu 224 de calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca o pâine la preț foarte rezonabil. Va fi un hit la st. eveniment de ziua patrick . Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budincă de pâine cu sodă irlandeză cu gem de stafide , Confession parte irlandeză și parțial Crazy…Irish Wheaten Soda Bread și Irish Soda Bread .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă stafidele și semințele de chimen. Pune deoparte 1 lingura de ou batut. Într-un castron, combinați zarul și ouăle rămase; amestecați în amestecul de pesmet până când făina se umezește (aluatul va fi lipicios). Se intoarce pe o suprafata bine infainata; framantam de vreo 10 ori. Formați o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
3
Puneți într-un 9-in uns. tava rotunda de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Tăiați un 4 inchi. X, 1/4 inchi. adânc, în centrul mingii.
5
Ungeți blatul cu ou rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Coaceți la 350° timp de 1 oră și 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Acoperiți lejer cu folie în ultimele 20 de minute dacă blatul se rumenește prea repede. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista