Tort irlandez cu bombă mașină

Tort irlandez cu bombă mașină
Irish Car Bomb Cake necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 825 de calorii , 5 g de proteine și 37 g de grăsime per porție. Pentru 2,03 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. Un amestec de lichior de smântână irlandeză, amestec de prăjitură cu vanilie, bere irlandeză stout și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 425 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru st. ziua patrick . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 24% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Irish Car Bomb Brownies , Irish Car Bomb Cupcakes și Irish Car Bomb Cupcakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați 2 forme de tort de 9 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pe Kilogram) șiPe Kilogram) și
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
2
Puneți amestecul de tort într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Cafea Fierbinte Tare Fierbinte3 Linguri De Cafea Fierbinte Tare Fierbinte
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
3
Se toarnă apa într-o măsură de 2 căni și se adaugă suficient whisky irlandez pentru a totala 1 1/3 cană de lichid (aproximativ 10 1/2 linguri). Rezervați whisky-ul rămas. Bateți amestecul de whisky și apă, uleiul vegetal și ouăle cu un mixer electric la viteză mică până când amestecul de prăjitură este umezit; măriți viteza la medie și bateți până când aluatul este omogen, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
3 Linguri De Cafea Fierbinte Tare Fierbinte3 Linguri De Cafea Fierbinte Tare Fierbinte
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
4
Turnați aluatul în formele de tort pregătite.
5
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand prajiturile devin maro auriu si o scobitoare introdusa in centrul unui tort iese curata, 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și NegruColorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
6
În timp ce prăjitura se coace, turnați restul de whisky irlandez (aproximativ 1 1/2 lingură) într-o cratiță și amestecați 1/4 cană de unt și 1/2 cană de zahăr. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând continuu, până când zahărul s-a dizolvat; se fierbe pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky IrlandezWhisky Irlandez
1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt
Frunze De Mentă Proaspăt CuleseFrunze De Mentă Proaspăt Culese
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
7
Când prăjiturile sunt gata de copt, dar încă fierbinți, faceți găuri peste tot (capătul unui betisoare funcționează bine pentru asta) și turnați siropul de whisky în găuri. Puneți prăjiturile la cuptor și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
8
Scoateți prăjiturile din cuptor, lăsați să se răcească în tavi timp de 15 minute, apoi scoateți din tavă pentru a termina de răcit pe grătare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
9
Pentru a face sos de caramel, amestecați berea stout irlandeză cu 1/2 cană de zahăr într-o cratiță la foc mic. Fierbeți amestecul până se îngroașă, aproximativ 40 de minute, amestecând din când în când și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
StoutStout
Frunze De Mentă Proaspăt CuleseFrunze De Mentă Proaspăt Culese
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
10
Pentru a face glazura, bate 1 cana de unt inmuiat intr-un castron cu un mixer electric la viteza medie pana se omogenizeaza, apoi se bate treptat zaharul de cofetari, aproximativ 1/2 cana odata. Se bate cu sare, apoi se adaugă lichiorul de smântână irlandez, batând până când glazura devine lejeră și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii2 Căni De Cremă De 10 Uncii
Lichior CremăLichior Cremă
10 Lemn-dulce Roșu Care Se Desprind (cum Ar Fi Twizzlers®)10 Lemn-dulce Roșu Care Se Desprind (cum Ar Fi Twizzlers®)
1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
11
Pentru a asambla tortul, puneți un strat pe un vas de servire a prăjiturii; turnați caramelul irlandez stout peste primul strat, lăsând caramelul să picure pe părțile laterale ale stratului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
StoutStout
12
Așezați al 2-lea strat de tort deasupra și acoperiți cu cremă de unt, răsturnând glazura în valuri decorative. Nu înghețați părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Lemn-dulce Roșu Care Se Desprind (cum Ar Fi Twizzlers®)10 Lemn-dulce Roșu Care Se Desprind (cum Ar Fi Twizzlers®)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista