Fleac de ciocolată cu cremă irlandeză

Fleac de ciocolată cu cremă irlandeză
Irish Creme Chocolate Trifle este o rețetă europeană care servește 16. O porție conține 252 de calorii, 4 g de proteine și 10 g de grăsime. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați bomboane de mentă, cremă irlandeză fără lapte, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru st. ziua patrick. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați ciocolată albă, smântână irlandeză și pădure, Easy Irish Trifle și Watermelon Creme Trifle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți prăjitura conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind un 13 inchi uns. x 9-in. tava de copt. Se răcește pe un grătar timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Cu o furculiță de carne sau o frigărui de lemn, faceți cu grijă găuri în tort la aproximativ 2 inchi una de cealaltă. Turnați încet crema peste tort; da la frigider pentru 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De CafeaCremă De Cafea
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Într-un castron mare, amestecați laptele și amestecurile de budincă timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Lăsați să stea timp de 2 minute sau până se înmoaie.
5
Tăiați tortul în 1-1/2 inchi. cuburi; puneți o treime din cuburi într-un 3-qt. bol de sticlă. Acoperiți cu o treime din budincă, topping bătut și bomboane; repetați straturile de două ori. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Trifle poate fi asociat cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista