Pâine cu sodă irlandeză tradițională

Pâine cu sodă irlandeză tradițională
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare europeană. Încercați să faceți acasă pâine cu sodă irlandeză tradițională. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 265 de calorii, 8 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 87 ar spune că a fost perfect. Funcționează cel mai bine ca un mic dejun și se face în aproximativ 25 de minute. Mergeți la magazin și luați bicarbonat de sodiu, zară, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Sf. ziua patrick va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: pâine cu sodă irlandeză adevărată, pâine cu sodă irlandeză tradițională și pâine cu sodă irlandeză tradițională.

Instrucțiuni

1
Încinge o tigaie grea, un grătar sau o tigaie din fontă la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin
2
Se amestecă făina și sarea într-un castron și se cerne în bicarbonat de sodiu. Faceți un godeu în centrul amestecului de făină și turnați zara. Amestecați rapid amestecul într-un aluat și turnați-l pe o suprafață de lucru cu făină. Frământați aluatul de câteva ori, doar până când se îmbină. Formați ușor aluatul într-o prăjitură rotundă, turtită, de aproximativ 1/2 inch grosime și tăiați rotundul în sferturi cu un cuțit înfăinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Boia De Ardei2 Linguri Boia De Ardei
1 Lingură Mică De Sare1 Lingură Mică De Sare
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Extract Suplimentar De Vanilie ClarExtract Suplimentar De Vanilie Clar
3
Presărați puțină făină în fundul tigaii fierbinți și gătiți feliile 6 până la 8 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru Irish Soda Bread. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista