Sfaturi de mușchie de lămâie usturoi

Sfaturi de mușchie de lămâie usturoi
Mușchii cu lămâie usturoi este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 6 porții. Acest fel principal are 288 de calorii , 33 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Pentru 3,03 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați vermut alb, vârfuri de mușchi, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 78% . Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiul de lămâie și usturoi , Mușchii Dijon și Mușchii cu ciuperci .

Instrucțiuni

1
Aduceți carnea la temperatura camerei și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Încinge uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie mare și grea sau o tigaie din fontă la foc mediu-înalt până la mare. Cand uleiul da fum, adaugam carnea si caramelizam inainte de intoarcere. Odată ce s-a rumenit uniform peste tot, aproximativ 5 minute, se condimentează din belșug cu sare și piper, se adaugă usturoiul și se amestecă cu carnea 2 minute. Se amestecă pătrunjelul și puțină coajă de lămâie și se fierbe încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați vermut alb și deglazează tigaia. Opriți focul, adăugați sucul de lămâie și amestecați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Transferați pe un platou de servire și serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura de mușchiu funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Skater Girl Limited Edition Pinot Noir, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Skater Girl Ediție limitată Pinot Noir
Skater Girl Ediție limitată Pinot Noir
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Revista