Un sfat clasic este să folosiți ceea ce este mai ușor disponibil pe piață. Cel mai bine este să cumpărați și să gătiți alimente de sezon. După cum știm, acesta este un moment excelent pentru păsările de curte și, de asemenea, un moment bun pentru a găti bucăți de carne care vor rezista până la aproximativ o oră într-o caserolă sau o oală fierbinte.
Cu unele dintre aceste feluri de mâncare de iarnă, pur și simplu tăiați unele dintre legumele rădăcinoase grozave, cum ar fi cartofii și morcovii, pentru a le găti încet.
Gătitul în stil franțuzesc înseamnă uneori adăugarea unui strop generos de vin la carnea de vită sau de porc, care produce acele arome irezistibile în bucătărie. Asigurați-vă că aveți un stoc decent pe care îl puteți folosi în unele dintre aceste feluri de mâncare. Poate, vă gândiți să faceți un lot de supă de pui de casă și apoi să îl congelați în cuburi. Acest lucru este foarte simplu de făcut cu câteva ingrediente de bază și va adăuga cu adevărat savoare unor rețete consistente.
Aruncă o privire la „10 mese perfecte pentru când este frig afară”, deoarece suntem siguri că aici există ceva delicios pe care să se bucure toată lumea!