Tocană De Vită Cu Legume Sărate

Tocană De Vită Cu Legume Sărate
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocană de vită cu legume sărate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 331 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Vită Cu Legume Sărate, Tocană De Legume Savuroase, și Tocană De Vită Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare sau un cuptor olandez la foc mediu; gătiți și amestecați carnea de tocană de vită și pansamentul Italian până când carnea se rumeneste uniform, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Adăugați 2 căni de apă, bulion de vită, roșii tăiate cubulețe, bulion de vită, sos de roșii, usturoi, frunze de dafin, sare, oregano și piper în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De VităBouillon De Vită
Sos De RoșiiSos De Roșii
Bulion De VităBulion De Vită
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți cartofii, morcovii, ardeiul gras și ceapa în tocană; acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
TocanăTocană
4
Combinați făina și apa rece într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în tocană, se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa tocanita, aproximativ 2 minute. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate49
Revista