Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocană de vită cu legume sărate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 331 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Vită Cu Legume Sărate, Tocană De Legume Savuroase, și Tocană De Vită Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare sau un cuptor olandez la foc mediu; gătiți și amestecați carnea de tocană de vită și pansamentul Italian până când carnea se rumeneste uniform, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Italian
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați 2 căni de apă, bulion de vită, roșii tăiate cubulețe, bulion de vită, sos de roșii, usturoi, frunze de dafin, sare, oregano și piper în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Vită
Sos De Roșii
Bulion De Vită
Frunze De Dafin
Tomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi
Piper
Apă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți cartofii, morcovii, ardeiul gras și ceapa în tocană; acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Cartofi
Morcov
Ceapă
Tocană
4
Combinați făina și apa rece într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în tocană, se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa tocanita, aproximativ 2 minute. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.