Cioda de porumb, cârnați și ardei

Cioda de porumb, cârnați și ardei
Rețeta Cioda de porumb, cârnați și ardei se poate face în aproximativ 1 oră . Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 1,14 USD per porție . Acest aperitiv are 289 de calorii , 8 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 89 de fani. Un amestec de unt, smântână groasă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este destul de bun. Încercați Cioda de porumb și ardei , Cioda de porumb și ardei prăjiți și Cioda de porumb și ardei gras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, la foc mediu, topim untul. Gatiti ceapa, usturoiul si ardeii grasi in unt pana se inmoaie, 10 pana la 15 minute. Se amestecă bulionul, cartofii, ardeiul și chimenul și se aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți 20 de minute, până când cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
3 Catei De Usturoi, 2 Tocati Si 1 Zdrobit3 Catei De Usturoi, 2 Tocati Si 1 Zdrobit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Sare MăcinatăSare Măcinată
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Cu Frunze PlateFrunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate
2
Pune jumătate de porumb într-un blender sau robot de bucătărie și pasează până se omogenizează. Amestecați porumbul făcut piure, restul de porumb întreg, kielbasa, laptele și smântâna în supă. Se fierbe încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Prajituri Roz Napolitane Cu ZaharPrajituri Roz Napolitane Cu Zahar
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Chowder. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Arrowood Sonoma Chardonnay cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Arrowood Sonoma Chardonnay
Arrowood Sonoma Chardonnay
Arome delicate de pere și pepene galben se amestecă cu caracteristicile citrice de grapefruit și lămâie, în timp ce aromele de pere dulci conservate și pepene galben domină palatul. Epoca În pahar, Chardonnay-ul Sonoma County 2000 oferă o gamă de arome și arome interesante. Încărcat cu fructe, vine la tine din toate direcțiile. PodgorieFructul pentru Chardonnay-ul nostru din Sonoma County din 2000 provine din trei podgorii excepționale din Valea Râului Rusiei. Fiecare podgorie reflectă terenul său distinct și contribuie cu diferite nuanțe și caracteristici vinului. Fermentare și îmbătrânire Deoarece fructul este cultivat într-un climat relativ rece, îl trecem prin fermentație în butoi și malolactică pentru a echilibra acizii crocanți și a oferi vinului o textură bogată și cremoasă. Sur se află învechirea și amestecarea în butoaie de stejar francez adaugă note de stejar prăjit și complexitate amestecului
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista