Coace cu spanac cu ierburi

Coace cu spanac cu ierburi
Coacerea cu spanac cu ierburi necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 143 de calorii , 7 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de lapte, sare, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca aperitiv. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 49% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coacerea cu porumb cu ierburi , Coacerea peștelui cu roșii cu ierburi și Coacerea cu umplutură de pui cu ierburi .

Instrucțiuni

1
Gatiti spanacul conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge bine, storcand excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
2
Combinați spanacul cu ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 20 de minute. Acoperiți și coaceți încă 5 minute sau până când se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Tăiați în pătrate pentru a servi.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista