Porumb festonat de modă veche

Porumb festonat de modă veche
Porumbul festonat de modă veche este un aperitiv care servește 10. O porție conține 215 calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsime . Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, cremă de porumb, biscuiți sărați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 28% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Cartofii de modă veche , porumbul I și porumbul sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți un vas de 8 x 11 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Într-un bol de amestecare de mărime medie, combinați porumbul cremă, ouăle, 1/4 de cană de unt topit și 1/2 din firimiturile de biscuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Porumb CremăPorumb Cremă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Turnați amestecul în vasul pregătit.
4
Într-un castron mic, amestecați restul de unt topit, firimiturile de biscuiți, boia de ardei și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Presărați topping pesmet peste caserolă.
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 40 de minute, până când blatul se rumenește ușor și porumbul este clocotiș pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjiți. Dacă scoicile sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Trei podgorii pe trei soluri unice fac declarații profunde. Un amestec optim, complementar cu atât mai mult. Complet copt, complex și așteptat cu nerăbdare. Încercați să combinați cu somon, ton, rață, prepeliță și carne de vită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista