Cârnați de mic dejun de iepure

Cârnați de mic dejun de iepure
Ai nevoie de un mic dejun fără gluten, fără lactate și întreg de 30 de ani ? Cârnați de mic dejun de iepure ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 429 de calorii , 74 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 4,66 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți ulei de canolan, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Salsiccia di Coniglio al Aceto (Cârnat de iepure cu oțet) , Cârnați de mic dejun englezesc de modă veche (sau chiflete cu cârnați) și Cârnați de mic dejun .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte. Într-un robot de bucătărie, procesați amestecul în loturi mici până se măcina grosier. Se amestecă mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Formați 16 chifteluțe, de 3 inch fiecare.
3
Încinge uleiul într-o tigaie; gătiți chiftele la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când cârnații sunt rumeniți și carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista