Coaste schelet picante

Coaste schelet picante
Costite cu schelet picant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 28 și costă 93 de cenți per porție. O porție conține 172 de calorii , 12 g de proteine și 8 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Halloween . Un amestec de cremă de brânză, coajă de lămâie, semințe de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor este destul de prost. Skeleton Cupcakes , Skeleton Cookies și Skeleton Cake Pops sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați puiul, apa, pasta de roșii, boia de ardei, sucul de lămâie și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim. Se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când lichidul se evaporă, amestecând din când în când. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Combinați crema de brânză și coaja de lămâie. Pe o bucată mare de folie, rulați un tub de aluat de pâine într-un format de 14 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet NILLA WafersPachet NILLA Wafers
Pâine Aluat De Pâine Integrală Congelată, DecongelatăPâine Aluat De Pâine Integrală Congelată, Decongelată
Coaja De TeiCoaja De Tei
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Ungeți cu jumătate din amestecul de cremă de brânză până la 1/2 inch de margini; se presară cu jumătate din amestecul de pui și brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Pachet NILLA WafersPachet NILLA Wafers
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
4
Începând cu partea lungă și folosind folie, pliați în treimi. Formați un 14-in. x 4 inchi. pâine cu cusătură pe o parte. Ciupiți marginile pentru a sigila.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Transferați pe o tavă de copt. Repeta.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți la 325 pentru 45-50 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Scoateți pe rafturi de sârmă. Se răcește timp de 10 minute înainte de a le tăia în 1 inch. felii. Aranjați pe un platou mare de servire pentru a semăna coaste cu un craniu de plastic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)11 kilogram de dovlecel,1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg11 kilogram de dovlecel,semințe de țelinăsemințe de țelină560Nuci de orice fel (tocate)piept de pui fiert cubuletepiept de pui fiert cubulete340Nuci de orice fel (tocate)cremă de brânză, înmuiatăcremă de brânză, înmuiată21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Apă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)11 kilogram de dovlecel,cimbru uscatcimbru uscat624Nuci de orice fel (tocate)tuburi fiecare) pâine franceză crustă refrigeratătuburi fiecare) pâine franceză crustă refrigerată21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată2(iarnă)1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coaja de tei rasăcoaja de tei rasă227Nuci de orice fel (tocate)cupe mărunțită Monterey Jack brânzăcupe mărunțită Monterey Jack brânză21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.oregano uscatoregano uscat2(iarnă)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping11 kilogram de dovlecel,8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți11 kilogram de dovlecel,1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi666 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2966 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții28
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista