Scoarță de bomboane de Halloween

Scoarță de bomboane de Halloween
Scoarța de bomboane de Halloween ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 163 de calorii. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 44 de persoane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, un strat de bomboane, covrigei și arahide prăjite. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Halloween-ul va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 10%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Halloween Candy Bark, Halloween Candy Bark și Halloween Candy Bark.

Instrucțiuni

1
Aliniați un 15x10x1 inch. tava de copt cu folie; unge folie cu unt. Într-un cuptor cu microunde, topește stratul de bomboane; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Se întinde în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Se presară ingredientele rămase; apăsați în stratul de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
4
Se lasa sa stea aproximativ 1 ora.
5
Rupeți sau tăiați coaja în bucăți. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Bark. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții44
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiHalloween
Revista