Scones cu mere cu caramel

Scones cu mere cu caramel
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Scones cu mere cu caramel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 267 de calorii , 5 g de proteine și 12 g de grăsimi . Funcționează bine ca un mic dejun ieftin pentru Halloween . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de mere, praf de copt, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Scones cu mere cu caramel , Scones cu mere cu caramel și Scones cu mere cu caramel .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați făina, zahărul brun, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Lapte Integral, Sau Mai Mult După Cum Este Necesar1/2 Cană Lapte Integral, Sau Mai Mult După Cum Este Necesar
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Într-un castron mic, bateți smântâna, gălbenușul de ou și vanilia; se adaugă la ingredientele uscate până se umezesc. Se amestecă mărul. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta de 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Miere De CitriceMiere De Citrice
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Pat într-un 5-in. cerc.
4
Tăiați în patru felii. Separați felii și puneți-le pe o foaie de copt neunsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6
Stropiți cu topping de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Scone. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista