Pâine împletită
Pâinea împletită necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 32 și costă 56 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 231 de calorii , 7 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Un amestec de făină de pâine, semințe de mac, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine împletită , Pâine cu ou împletită și Pâine Nutella împletită .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 5 căni de făină, drojdia, zahărul și sarea.
Se încălzește apa, untul și mierea la 120°-130°.
Adăugați la ingredientele uscate; bate la viteza medie. Separați un ou; dai albusul la frigider.
Adăugați gălbenușul de ou și ouăle rămase la amestecul de drojdie; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat tare.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Tăiați aluatul cu pumnul și împărțiți-l în jumătate. Împărțiți fiecare porție în treimi; modelați fiecare într-o frânghie de aproximativ 18 inci lungime.
Se presară două foi de copt unse cu mălai; așezați trei frânghii pe fiecare foaie de copt și împletiți. Ciupiți ferm capetele și plasați-le dedesubt. Acoperiți și lăsați să crească până aproape că se dublează, aproximativ 45 de minute.
Bate apa rece si albusul rezervat; ungeti peste aluat.
Se presara cu susan sau mac.
Coaceți la 375° timp de 18-20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă.