Porumb dulce cu parmezan și coriandru
Porumb dulce cu parmezan și coriandru durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 348 de calorii , 7 g de proteine și 25 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 1,87 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult această garnitură. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de lingură de 47% , acest fel de mâncare este bun. Încercați porumb cu coriandru cu parmezan , porumb la tigaie cu coriandru și porumb la tigaie cu parmezan și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune porumb într-o oală; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; acoperiți și gătiți timp de 3-5 minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron mic, combinați brânza, 5 linguri de ulei, zeama de lămâie, usturoi, chimen, sos de piper, sare și piper.
Ungeți 1 lingură peste fiecare spic de porumb.
Într-o tigaie mare, gătiți porumbul în uleiul rămas la foc mediu timp de 4-6 minute sau până când se rumenește ușor, întorcându-le din când în când. Se amestecă coriandru în amestecul de brânză rămas; ungeți porumbul.