Mazăre cu șuncă: Piselli al Prosciutto
Mazăre cu șuncă: Piselli al Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel, mazăre și busuioc (Piselli con Asparagi e Basilico), Spezzatino di vitello con piselli (tocană de vițel cu mazăre), și Seppie coi piselli alla romana (calmar fiert în stil Roman și mazăre) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți stocul de vită până aproape de fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți untul și grăsimea de porc la foc mare până când untul spumează și dispare.
Se adaugă ceapa și se sotează la foc mare 3 minute.
Se adaugă stocul, mazărea, zahărul, sarea și piperul și se sotează 5 minute.
Între timp, grătați sau prăjiți pâinea.
Adăugați prosciutto în tigaia sotată, aruncați la foc mare 1 minut, reglați condimentul și serviți cu pâinea la grătar.