Fagiano alla Contadina: fazan, stil fermier

Fagiano alla Contadina: fazan, stil fermier
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fagiano alla Contadina: fazan, stil fermier. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 151 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunzele de dafin, spatele gras, ciorba de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui ca soția fermierului ar face: Pollo alla Contadina, Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, și Tocană de Squash în stil argentinian cu brânză de fermier pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pătrundeți păsările și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți lardo la foc mare. Căutați păsările de curte pe toate părțile, apoi îndepărtați-le pe o farfurie și rezervați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa, Salvia, frunzele de dafin, usturoiul și rozmarinul și gătiți la foc mare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De PuiGât De Pui
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați bulionul și roșiile, dați la fiert și întoarceți păsările de curte în tigaie, fiecare bucată înfășurată în pancetta (asigurați-o cu o scobitoare, dacă este necesar). Reduceți la foc mic și gătiți, neacoperit, 30 de minute sau până când sucurile se scurg dintr-o bucată de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Păsări De CurtePăsări De Curte
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Îndepărtați bucățile de pasăre într-un platou de servire, verificați sosul pentru condimente, amestecați pătrunjelul și lingurați peste bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista