Fagiano alla Contadina: fazan, stil fermier
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fagiano alla Contadina: fazan, stil fermier. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 151 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunzele de dafin, spatele gras, ciorba de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui ca soția fermierului ar face: Pollo alla Contadina, Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, și Tocană de Squash în stil argentinian cu brânză de fermier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pătrundeți păsările și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți lardo la foc mare. Căutați păsările de curte pe toate părțile, apoi îndepărtați-le pe o farfurie și rezervați-le.
Adăugați ceapa, Salvia, frunzele de dafin, usturoiul și rozmarinul și gătiți la foc mare 5 minute.
Adăugați bulionul și roșiile, dați la fiert și întoarceți păsările de curte în tigaie, fiecare bucată înfășurată în pancetta (asigurați-o cu o scobitoare, dacă este necesar). Reduceți la foc mic și gătiți, neacoperit, 30 de minute sau până când sucurile se scurg dintr-o bucată de pasăre.
Îndepărtați bucățile de pasăre într-un platou de servire, verificați sosul pentru condimente, amestecați pătrunjelul și lingurați peste bucăți.