Broșe ușoare de pui
Brochete ușoare de pui este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. Pentru 2,06 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 279 de calorii , 28 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ardei, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 59% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Spicy Bud Light Lime Chicken Kabobs , Tort ușor de morcovi cu glazură ușoară de unt (Rețetă ușoară de unt) și Tort ușor de morcovi cu glazură ușoară de unt (Rețetă ușor de unt) .
Instrucțiuni
Tăiați fiecare jumătate de piept de pui în trei fâșii pe lungime.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Puneți ardeii verzi, ceapa și ciupercile într-o altă pungă mare de plastic resigilabilă.
Într-un castron mare, combinați sosul pentru salată, sosul de soia, sosul Worcestershire și sucul de lămâie.
Scoateți 1/3 cană; se acopera si se da la frigider. Împărțiți amestecul de sos pentru salată rămas între pui și legume; sigilați ambele pungi și întoarceți-vă pentru a acoperi. Dați la frigider 4 ore sau peste noapte, întorcându-le ocazional.
Scurgeți și aruncați marinata de pui și legume. Asezati alternativ pui si legume pe 18 frigarui de metal sau lemn inmuiate. Prăjiți la foc mediu timp de 12-15 minute sau până când sucul de pui curge limpede, întorcându-l și ungeți ocazional cu marinada rezervată.