PHILADELPHIA Clasic New York Cheesecake
Această rețetă servește 16 și costă 1,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 429 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 27 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați PHILADELPHIA New York Cheesecake Baruri, PHILADELPHIA New York Cheesecake Baruri, și PHILADELPHIA New York-stil de căpșuni Swirl Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°
Se amestecă firimituri, 3 linguri. zahăr și unt; apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr, făina și vanilia cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestec.
Coaceți 1 oră 10 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. La frigider 4 ore.
Topiți gemul când este gata să serviți cheesecake. Top cheesecake cu fructe; perie cu gem.