Chipsuri De Rozmarin-Parmezan
Această rețetă servește 23 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pansament toscan, crustă de pizza, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cremă de supă de andive cu chipsuri de parmezan de rozmarin, Chipsuri De Rozmarin De Cireșe, și Rozmarin Stafide Pecan Chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Desfaceți crusta de pizza pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit; apăsați în dreptunghi de 15x12 inci.
Periați crusta cu pansament; acoperiți cu ingredientele rămase.
Coaceți 6 până la 8 min. sau până când crusta este maro auriu.
Se servește cald sau la temperatura camerei.