Cum să faci Quiche

Unul dintre lucrurile grozave despre quiche este cât de ușor este de făcut. Pentru început, vom parcurge rețeta de bază pentru a face quiche-ul perfect. Nu ar fi cea mai bună rețetă dacă nu ar fi copt într-o crustă de plăcintă fulgioasă de casă. O combinație de smântână groasă și lapte va face umplutura cea mai cremoasă, cea mai bogată, apoi vă puteți lăsa papilele gustative să se năpădească și să alegeți dintr-o serie de garnituri grozave, cum ar fi brânză feta grecească, șuncă sau slănină, brânză cheddar albă, carne de crab sau spanac. . O opțiune alternativă ar fi să faci mini quiche-uri într-o tavă de brioșe, care este un favorit la petrecere și arată/gust minunat ca fel de început în orice situație de luat masa.

Quiche-ul este adesea prea privit și subapreciat, dar copt corect poate fi punctul culminant al oricărui brunch. De asemenea, este grozav de a avea ca rămas, așa că nu vă fie teamă să faceți mai mult de unul, va rezista zile întregi la frigider și are un gust la fel de bun ca atunci când este proaspăt. Unele ocazii grozave pentru a face quiche sunt zilele de naștere, cinele de Paște, petrecerile pentru copii sau de mireasă, petrecerile cu ceai și multe altele.

Ce este Quiche?

Elementul de bază al quiche-ului este oul. Mai întâi faceți o cremă cu ou și apoi este coaptă într-o crustă de plăcintă fulgioasă. Este posibil să faci o quiche de patiserie fără crustă dacă asta ți-ai dori. Ingredientele de bază ale umpluturii de quiche sunt smântâna, laptele și ouăle. Ingredientele adăugate se potrivesc gusturilor preferențiale ale fiecăruia, dar acestea pot fi legume, condimente, brânză, carne și fructe de mare. Quiche Lorraine este cea mai cunoscută quiche, combinând brânza și bacon pentru a face un fel de mâncare simplu, dar gustos. După cum am menționat, aici vom trece prin elementele de bază ale preparării unui quiche și apoi vom oferi câteva idei despre ce să adăugați.

Textura unui Quiche

Pentru a spune simplu, quiche este o plăcintă cu ou, dar asta nu sună deosebit de apetisant, nu-i așa? Textura este un factor cheie atunci când faceți quiche-ul perfect și unul care nu poate fi trecut cu vederea. Tipul pe care îl vom descrie trebuie să fie moale și cremos, cu un contrast în texturi care provine din legume sotate adăugate, slănină crocantă sau șuncă. Punctul culminant al quiche-ului este aplecarea mai mult spre lapte/smântână și nu pe ou. Când faceți o quiche, trebuie să vă amintiți că nu este o frittata, care este un fel de mâncare mai tare, mai tare, mai degrabă ar trebui să urmăriți o mușcătură umedă și primitoare, care se topește în gură.

Cum să faci un Quiche

Acum avem o idee despre care ar trebui să fie rezultatul final, este timpul să înțelegem cum vom face quiche-ul nostru.

În primul rând, cel mai bine este să coaceți oarbă crusta de plăcintă, pe care o vom analiza într-o revizuire rapidă puțin mai târziu. În continuare, vom pregăti alegerea de suplimente, ne vom mărunți brânzeturile și vom găti orice carne sau legume dorim. Combinați ingredientele umede de lapte/smântână și ouă. Bateți-le împreună, apoi adăugați ingredientele pregătite. În cele din urmă vom coace quiche-ul până când este aproape întărit, ceea ce ar trebui să dureze aproximativ 45 de minute.

Lăsăm quiche-ul să se răcească apoi tăiem felii și servim. De asemenea, puteți îngheța resturile, care vor dura până la 3 luni, nu uitați să răciți complet quiche-ul înainte de a le pune în congelator.

Cum se coace Quiche-ul

Mai întâi va trebui să faceți crusta de plăcintă din timp, asta pentru că va trebui să se răcească timp de cel puțin 2 ore. Întindeți-o astfel încât să se potrivească într-un vas de plăcintă de 9 inci și apoi răciți crusta de plăcintă timp de cel puțin 30 de minute. Coaceți până când marginile sunt maronii, ceea ce va dura aproximativ 15 minute la 375F (190C). Va trebui apoi să înțepeți crusta de plăcintă și să coaceți încă 8 minute. Apoi veți reduce temperatura la 350F (177C). Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele integral, smântâna groasă, sare și piper până se combină, apoi adăugați oricare dintre suplimentele selectate (brânză, bacon) și adăugați totul în crusta de quiche. Acum veți coace încă 45 până la 55 de minute. Un vârf de vârf pentru a folosi un scut pentru plăcintă pentru a opri blatul să se rumenească. Se lasă să se răcească, ceea ce ar trebui să dureze aproximativ 15 minute. Acum este momentul perfect pentru a adăuga orice topping-uri dorești. Tăiați și serviți.

3 Idei pentru umpluturi de Quiche

Şuncă, feta de spanac. 3 cani de spanac proaspat, asigurati-va ca sotiti cu ulei de masline la foc mediu, 1 cana sunca cuburi si fiarta, 1 cana feta maruntita.

Crab, gruyere, golf vechi. 1 cană și jumătate de carne de crab proaspătă gătită, 1 cană de gruyere mărunțit și jumătate de linguriță de condimente de dafin vechi.

Bacon crocant, cheddar și ceai verde. 6-8 bucăți de slănină crocantă mărunțită, 1 cană de cheddar și aproximativ 3 linguri de ceai verde.