Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa murată-ghimbir

Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa murată-ghimbir
Stridiile de rețetă pe jumătate de coajă cu Salsan de ghimbir murat sunt gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 15 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jicama, suc de lămâie, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa de grădină la grătar, Stridii pe jumătate de coajă cu Chile, coriandru și Salsa de lămâie Meyer, și Stridii pe jumătate de coajă cu spălare de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 11 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Scoateți fiecare stridie introducând cu atenție vârful unui cuțit de stridie la capătul balamalei cojilor și răsucind. (Nu pierdeți sucurile.) Aruncați cojile superioare. Eliberați stridia de coaja inferioară glisând ușor un cuțit sub ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Serviți cu Salsa de ghimbir murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
4
Chef John recomandă: un Sauvignon Blanc citric, fără stejar. Alternativă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
5
Se toarnă: un vin spumant California brut slab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista