Salată de pui și fructe
Salata de pui și fructe este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 338 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zmeură, frunze de salată, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zmeura, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu vanilie cu cremă de lămâie și zmeură ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Salată de fructe cu sos glazurat cremos {salata mea preferată de fructe}, Salată De Pui Și Fructe, și Salată De Fructe De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; îndepărtați 1/4 cană de amestec de marmeladă și răciți.
Așezați puiul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; se toarnă restul
amestec de marmeladă peste pui. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Tăiați ananasul în sulițe sau bucăți; curățați jicama și tăiați-o în felii de 1/2 inch.
Așezați ananasul și jicama într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; se toarnă 1/4 cană amestec de marmeladă rezervat peste amestecul de ananas. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada; scurgeți amestecul de ananas. Înveliți amestecul de pui și ananas cu spray de gătit cu legume.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când se termină. Grătar ananas și jicama 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Tăiați puiul și jicama în fâșii subțiri; tăiați ananasul în bucăți de mușcătură.
Combinați puiul, jicama, ananasul, jumătățile de căpșuni și zmeura; aruncați ușor cu vinaigretă portocalie-zmeură.
Se servește peste frunze de salată.