Spanac Alfredo Pizza

Spanac Alfredo Pizza
Spanacul Alfredo Pizza ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 490 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 24 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, cruste de pizza necoapte, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Încercați Spanac Alfredo Pizza, Spanac La Gratar-Alfredo Pizza, și Spanac Prosciutto Alfredo Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Întindeți cruste de pizza pe foi de copt sau tigăi de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Așezați spanacul și sosul Alfredo într-o cratiță și încălziți la foc mediu. Se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Răspândiți 1lingura de ulei de măsline pe fiecare crustă de pizza. Puneți jumătate din Alfredo și spanac pe fiecare crustă, apoi aranjați inimile de anghinare peste stratul de sos. Topiți fiecare pizza cu jumătate din brânza mozzarella și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
5
Presărați ciuperci și măsline negre deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline NegreMăsline Negre
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
Coaceți pizza pe rând timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când fundul este rumenit frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)drojdie uscată activădrojdie uscată activă283Nuci de orice fel (tocate)Sos AlfredoSos Alfredo283Nuci de orice fel (tocate)inimi de anghinare, drenate și sfărâmateinimi de anghinare, drenate și sfărâmate170Nuci de orice fel (tocate)ciuperci feliate, scurseciuperci feliate, scurse9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală283Nuci de orice fel (tocate)pachet spanac tocat congelat, dezghețat și drenatpachet spanac tocat congelat, dezghețat și drenat11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.5 până la 6 felii de brânză mozzarella5 până la 6 felii de brânză mozzarella1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Condimente italieneCondimente italiene1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras3(iarnă)parmezan rasparmezan ras4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrânză mozzarella mărunțită parțialbrânză mozzarella mărunțită parțial2cruste de pizza necoaptecruste de pizza necoapte3roșii de prune, felii subțiriroșii de prune, felii subțiri11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrânză mozzarella mărunțităbrânză mozzarella mărunțită283Nuci de orice fel (tocate)pachet spanac tocat congelat, dezghețat și stors uscatpachet spanac tocat congelat, dezghețat și stors uscat2966 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă (70 până la 80 de grade F)apă (70 până la 80 de grade F)
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate29
Revista