Fructe Curry Coapte
Fructe coapte Curry este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 100 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bucăți de ananas, piersici, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fructe Curry Coapte, Fructe Curry Calde, și Fructe Curry Calde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, piersicile și perele, rezervând 10 căni amestec de suc.
Aranjați ananasul, piersicile și perele uniform în 2 tigăi de prăjire (15 x 12 inci). Sus cu cireșe.
Bateti impreuna rezervat 10 cani suc, zahăr brun, și restul de ingrediente.
Se toarnă uniform peste fiecare tigaie cu amestec de fructe.
Coaceți la 350 timp de 1 oră.