Caserola De Porumb La Cuptor
Caserola de porumb la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână unt, porumb de sâmbure, ceapă prăjită franceză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Caserola De Porumb La Cuptor, Caserola De Porumb La Cuptor, și Caserola De Porumb La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Se sotează ceapa până devine translucidă.
Într-un castron mare combinați untul și crema de brânză. Se amestecă porumbul întreg, porumbul cremă, ardeii chile și ceapa.
Se toarnă în vasul pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și amestecați jumătate din ceapa prăjită; presărați ceapa rămasă deasupra.