Sandvișuri Cu Spanac La Cuptor
Sandwich-uri de spanac la cuptor este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 345 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Sandvișuri cu spanac și ouă, Sandvișuri cu șuncă și spanac Focaccia, și Sandvișuri Cu Spanac-Anghinare La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți o cratiță de 8 litri la foc mediu.
Adăugați uleiul de măsline, ceapa și usturoiul și transpirați timp de 2 minute până la translucid.
Adăugați spanacul și gătiți până s-a ofilit și este fraged, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Îndoiți brânza feta și nucile de pin și condimentați cu sare. Împărțiți chiflele hoagie și umpleți cu amestec de spanac. Înfășurați sandvișurile în folie de aluminiu și coaceți la cuptor timp de 10 minute.