Tacos Cu Salată De Surf Și Gazon

Tacos Cu Salată De Surf Și Gazon
Rețeta Surf și Turf salata Tacos ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 231 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 1,85 USD pe porție. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână morcovi, lot de guacamole, salată cu frunze de unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Tacos De Surf Și Gazon La Grătar, Surf & Gazon, și Surf și gazon pentru doi.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista