Fajitas de legume

Fajitas de legume
Veggie Fajitas este o rețetă mexicană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 372 de calorii . Pentru 1,19 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 8 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 25 de minute . Un amestec de sare, morcov, smântână și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fajitas cu legume , Fajitas cu legume cu pui și Fajitas cu pui și legume .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți legumele, sare și piper în ulei timp de 5-7 minute sau până devin crocante. Folosind o lingură cu fantă, puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de legume în centrul fiecărei tortille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Cartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăCartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Mango Pasat1/4 Cană De Mango Pasat
2
Stropiți fiecare cu 1/4 cană de brânză; pliază în părțile laterale. Acoperiți cu smântână și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Fajitas în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 315 de dolari.
Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir
Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista