Salsa cu legume proaspete

Salsa cu legume proaspete
Salsa cu legume proaspete durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 165 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2 și costă 87 de cenți per porție. Funcționează bine ca aperitiv. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mexican. Un amestec de coriandru, ceapă verde, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quesadilla de legume cu salsa proaspătă , Pește spadă la grătar cu salsa de legume proaspete și Supă de dovlecei rece cu salsa de legume proaspete .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați roșiile, ceapa verde, ardeiul galben, ardeiul jalapeno, coriandru, sare și piper. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ardei GalbenArdei Galben
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte
Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte
Fructe și dulceață care este doar echilibrată cu bulele
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Revista