Dulceata de rubarba de capsuni

Dulceata de rubarba de capsuni
Dulceata de rubarbă de căpșuni este un condiment care servește 44. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 58 de calorii . Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de gelatină de căpșuni, rubarbă, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 9% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt gem de rubarbă-căpșuni , gem de rubarbă de căpșuni și gem de rubarbă-căpșuni .

Instrucțiuni

1
Într-un ibric mare, combinați căpșunile, rubarba, zahărul și ananasul. Se aduce la fierbere; reduceți focul și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
3
Se toarnă în recipiente de la frigider, lăsând 1/2 inch. spațiu de cap.
4
Se lasa sa stea pana se raceste la temperatura camerei. Deasupra cu capace. Dati la frigider 3-4 saptamani.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Banfi Rosa Regale Brachetto
Banfi Rosa Regale Brachetto
Acest vin este prezentat în locațiile Starbucks® unde este oferit meniul lor de seară. Un vin spumant roșu moale, făcut din Brachetto. Acest soi de struguri extrem de aromat, complex și istoric crește doar în zona Acqui Terme, în Piemontul de Sud. Macerarea la rece a strugurilor, urmată de o presare moale, permite extragerea aromelor intense tipice din coajă și conferă vinului culoarea caracteristică roșu rubiniu deschis. Foarte placut si extrem de elegant. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții44
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista