Dulceata de cirese rubarba
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, Dulceata de cireșe și rubarbă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 80 și costă 9 cenți per porție. O porție conține 28 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți zahăr, gelatină de cireșe, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Funcționează bine ca condiment. Cu un scor de 9% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dulceata de rubarbă de cireșe Millionaire's , Dulceata de rubarbă de zmeură și Dulceata de rubarbă de zmeură .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați rubarba și zahărul; se lasa sa stea 1-1/2 ora, amestecand din cand in cand.
Se aduce la fierbere; gătiți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când rubarba este fragedă.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se amestecă umplutura de plăcintă și se extrage dacă se dorește.
Transferați în borcane; misto. Acoperiți și păstrați la frigider până la 3 săptămâni.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.