Gelatina de pere de rubarbă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, Gelatina de pere cu rubarbă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, pere, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt gelatina cu căpșuni-rubarbă, salata cu gelatină cu rubarbă și gelatina simplă cu rubarbă cu căpșuni.
Instrucțiuni
Pune gelatina și 1 cană de bezele într-un castron mare; pus deoparte.
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, apa și zahărul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când rubarba este fragedă.
Se ia de pe foc; se toarnă peste amestecul de marshmallow, amestecând pentru a dizolva gelatina. Se amestecă apa rece, perele și bezelele rămase.
Transferați la un 13-in. x 9-in. farfurie. Se da la frigider pentru cel putin 6 ore sau pana la fermitate.