Gelatina de pere de rubarbă

Gelatina de pere de rubarbă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, Gelatina de pere cu rubarbă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, pere, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt gelatina cu căpșuni-rubarbă, salata cu gelatină cu rubarbă și gelatina simplă cu rubarbă cu căpșuni.

Instrucțiuni

1
Pune gelatina și 1 cană de bezele într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, apa și zahărul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când rubarba este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc; se toarnă peste amestecul de marshmallow, amestecând pentru a dizolva gelatina. Se amestecă apa rece, perele și bezelele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Transferați la un 13-in. x 9-in. farfurie. Se da la frigider pentru cel putin 6 ore sau pana la fermitate.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista