Salată de fructe de primăvară

Salată de fructe de primăvară
Salata de fructe de primăvară este un aperitiv fără gluten. Această rețetă servește 6. O porție conține 262 de calorii, 3 g de proteine și 19 g de grăsimi. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru primavara. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr brun, smântână, nuci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de fructe de primăvară verde (dimensiunea mulțimii), rulouri de primăvară cu fructe și rulouri de primăvară cu fructe de vară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic de servire, combinați primele cinci ingrediente. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte. Chiar înainte de servire, stropiți cu nucă și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegerile mele de top pentru salata de fructe. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, mere crocante și un condiment cremos de vanilie.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista