Dulceata de afine de rubarbă
Reteta Dulceata de afine de rubarba se poate face in aproximativ 25 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 64 și costă 19 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 89 de calorii. Funcționează bine ca un condiment foarte prietenos cu bugetul pentru Ziua Mamei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr, gelatină de zmeură, rubarbă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este îmbunătățibil. Încercați gem de rubarbă de afine, lavandă, gem de rubarbă de afine cu sirop de arțar și gem de rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, combinați rubarba și apa. Gatiti la foc mediu-mare timp de 4 minute sau pana ce rubarba este frageda.
Adăugați zahăr și aduceți la fierbere. Se fierbe 2 minute. Se amestecă umplutura de plăcintă.
Se ia de pe foc; se răcește timp de 10 minute.
Se adauga gelatina si se amesteca bine. Puneți cu grijă amestecul fierbinte în borcane fierbinți de jumătate de litru, lăsând 1/4 inch. spațiu de cap.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o cutie cu apă clocotită.