Cartofi dulci prăjiți Becel® cu sirop de arțar
Rețeta Becel® Cartofi dulci prăjiți cu sirop de artar se poate face în aproximativ 1 oră și 45 de minute . O porție conține 240 de calorii , 4 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD per porție. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cartofi dulci, margarină cu gust de unt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 89% . Acest scor este uimitor. Ingredienta secretă (sirop de arțar): piure de cartofi dulci de arțar , cartofi dulci glazurati cu sirop de arțar și lime și cartofi dulci prăjiți de arțar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pierceți cartofii dulci în mai multe locuri pentru a permite aburului să iasă.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute sau până se înmoaie.
Lasati cartofii dulci sa se raceasca putin. Tăiați pe lungime și scoateți carnea într-un castron mediu. Folosind o furculiță, pasează împreună cartofii dulci și margarina Becel® Buttery Taste până la consistența dorită.
Se amestecă siropul de arțar, margarina și nucșoara. Se pune într-o tavă unsă ușor cu margarină Becel® Buttery Taste. Neteziți partea de sus și acoperiți cu capac sau folie. Reîncălziți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 20 până la 30 de minute.
(Poate fi făcută înainte până în acest moment și refrigerată. Reîncălziți în cuptor cu 10 minute mai mult. Pentru a reîncălzi în cuptorul cu microunde, puneți la microunde la putere mare (100%) aproximativ 5 minute, amestecând o dată, până se încălzește. Întoarceți o dată dacă nu aveți o placă turnantă.)