Tort Crunch cu portocale

Tort Crunch cu portocale
Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian ? Prajitura cu portocale crocante ar putea fi o reteta grozava de incercat. Această rețetă servește 10 și costă 79 de cenți per porție. O porție conține 437 de calorii , 6 g de proteine și 28 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, smântână, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare este destul de rău. Prajitura Crunch cu portocale , Prajitura Crunch cu portocale si Prajitura Crunch cu portocale sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă de 10 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Medley De Piper Proaspăt MăcinatMedley De Piper Proaspăt Măcinat
2
Crema de unt sau margarina si 1 cana zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(U-12) Creveți(U-12) Creveți
3
Adăugați ouăle și bateți bine cu un mixer electric la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
4
Amestecați smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Miere De CitriceMiere De Citrice
5
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu: adăugați la amestecul cremă, amestecând doar până se umezește. Se amestecă stafidele, nucile și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Amesteca bine.
7
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Mango Pasat1/4 Cană De Mango Pasat
8
Coaceți timp de 60 de minute sau până când un scoț de lemn iese curat. Răciți prăjitura în tavă timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Medley De Piper Proaspăt MăcinatMedley De Piper Proaspăt Măcinat
1/4 Cană De Mango Pasat1/4 Cană De Mango Pasat
9
Se dizolvă 1/2 cană de zahăr în suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
(U-12) Creveți(U-12) Creveți
10
Se toarnă peste prăjitura fierbinte. Se răcește complet în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Mango Pasat1/4 Cană De Mango Pasat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista