Cartofi dulci prăjiți Becel® cu sirop de arțar
Cartofi dulci prăjiți Becel® cu sirop de artar este o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 240 de calorii . Pentru 1,04 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sirop de arțar, margarină cu gust de unt, nucșoară și cartofi dulci. Această rețetă este pe placul a 13 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 89% , ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ingredienta secretă (sirop de artar): piure de cartofi dulci de arțar , cartofi dulci glazurati cu sirop de arțar și lămâie și cartofi dulci prăjiți de arțar .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pierceți cartofii dulci în mai multe locuri pentru a permite aburului să iasă.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute sau până se înmoaie.
Lasati cartofii dulci sa se raceasca putin. Tăiați pe lungime și scoateți carnea într-un castron mediu. Folosind o furculiță, pasează împreună cartofii dulci și margarina Becel® Buttery Taste până la consistența dorită.
Se amestecă siropul de arțar, margarina și nucșoara. Se pune într-o tavă unsă ușor cu margarină Becel® Buttery Taste. Neteziți partea de sus și acoperiți cu capac sau folie. Reîncălziți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 20 până la 30 de minute.
(Poate fi făcută înainte până în acest moment și refrigerată. Reîncălziți în cuptor cu 10 minute mai mult. Pentru a reîncălzi în cuptorul cu microunde, puneți la microunde la putere mare (100%) aproximativ 5 minute, amestecând o dată, până se încălzește. Întoarceți o dată dacă nu aveți o placă turnantă.)