Cartofi dulci prăjiți Becel® cu sirop de arțar

Cartofi dulci prăjiți Becel® cu sirop de arțar
Cartofi dulci prăjiți Becel® cu sirop de artar este o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 240 de calorii . Pentru 1,04 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sirop de arțar, margarină cu gust de unt, nucșoară și cartofi dulci. Această rețetă este pe placul a 13 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 89% , ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ingredienta secretă (sirop de artar): piure de cartofi dulci de arțar , cartofi dulci glazurati cu sirop de arțar și lămâie și cartofi dulci prăjiți de arțar .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pierceți cartofii dulci în mai multe locuri pentru a permite aburului să iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Lasati cartofii dulci sa se raceasca putin. Tăiați pe lungime și scoateți carnea într-un castron mediu. Folosind o furculiță, pasează împreună cartofii dulci și margarina Becel® Buttery Taste până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se amestecă siropul de arțar, margarina și nucșoara. Se pune într-o tavă unsă ușor cu margarină Becel® Buttery Taste. Neteziți partea de sus și acoperiți cu capac sau folie. Reîncălziți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
(Poate fi făcută înainte până în acest moment și refrigerată. Reîncălziți în cuptor cu 10 minute mai mult. Pentru a reîncălzi în cuptorul cu microunde, puneți la microunde la putere mare (100%) aproximativ 5 minute, amestecând o dată, până se încălzește. Întoarceți o dată dacă nu aveți o placă turnantă.)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista