Budincă de orez cu dovleac

Budincă de orez cu dovleac
Budinca de orez cu dovleac este un desert care servește 2. O porție conține 846 de calorii , 27 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 5,79 USD per porție , această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, piure de dovleac, lapte degresat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 98% , acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca de orez cu dovleac , Budinca de orez cu dovleac și Budinca de orez cu dovleac .

Instrucțiuni

1
Se aduce apa la fiert intr-o cratita la foc mare si se adauga orezul. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, neacoperit, timp de 7 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Folosind aceeași cratiță, aduceți laptele la fiert la foc mediu-mare. Se amestecă orezul, boabele de vanilie și sarea. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând des, până când orezul este foarte moale și absoarbe cea mai mare parte a laptelui, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1/3 Cană Fursecuri Zdrobite1/3 Cană Fursecuri Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Luați tigaia de pe foc, aruncați boabele de vanilie și adăugați zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăTăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar Pastă Verde, Verde Pădure și RoșuColorant Alimentar Pastă Verde, Verde Pădure și Roșu
Crema De Branza Foarte Rece, In 1 BlocCrema De Branza Foarte Rece, In 1 Bloc
5
Turnați jumătate din amestecul de budincă de orez într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Zmeură, Proaspătă Sau Congelată Dezghețată1 Cană De Zmeură, Proaspătă Sau Congelată Dezghețată
6
Adăugați piureul de dovleac, scorțișoară măcinată, ghimbir măcinat și nucșoară măcinată. Pune budinca de orez cu dovleac în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
(aroma Originala)(aroma Originala)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar Pastă Verde, Verde Pădure și RoșuColorant Alimentar Pastă Verde, Verde Pădure și Roșu
7
Amestecați stafidele în amestecul de budincă de orez rămas și puneți-o cu lingura peste budinca de orez cu dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Coaceți, neacoperit, până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crema De Branza Foarte Rece, In 1 BlocCrema De Branza Foarte Rece, In 1 Bloc
9
Se serveste cald, stropite cu scortisoara daca se doreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Budinca funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista