19 idei ușoare de mic dejun cu ouă

Un fapt obișnuit este că gălbenușul unui ou este doar o celulă mare. Este de fapt una dintre cele mai mari celule găsite în lumea naturală! Da, cei mai mulți dintre noi ar fi de acord că nu numai ouăle sunt o sursă uimitoare de proteine, ci și una dintre componentele cheie în prepararea micului dejun perfect.

Există atât de multe moduri de a folosi ouăle de la poșat, fiert, prăjit, omletă la pâine prăjită. Din acest motiv, sunt unul dintre elementele cele mai vitale în bucătăriile de mic dejun în sus și în josul pământului! Împreună cu slănină sau cârnați și o ceașcă de ceai, sunteți deja în drum spre „Full English”!

Gălbenușurile de ou sunt una dintre puținele surse naturale de vitamina D și, prin urmare, pot fi o adevărată alegere, mai ales în lunile de iarnă.

Un lucru foarte interesant la care să te gândești la următoarea dată când iei micul dejun este că cuvântul „gălbenuș” este engleza veche pentru galben.

Indiferent de felul în care îți plac ouăle, fie că sunt „partea însorită în sus” sau nu, este întotdeauna distractiv să le amesteci puțin și să încerci ceva diferit. Echipa Fooddiez speră să vă bucurați de „19 idei de mic dejun ușor cu ouă”!