Supa de Bacon de cartofi Becca

Supa de Bacon de cartofi Becca
Supa de slănină de cartofi Becca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 359 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză americană, slănină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Supă De Cartofi Cu Slănină, Supă de slănină și cartofi, și Supă De Cartofi Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina gătită într-o oală mare la foc mediu-mare; adăugați cartofi, bulion de pui, morcovi, ceapă, pătrunjel, semințe de țelină, sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere, acoperiți vasul cu un capac, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând frecvent și ușor zdrobind cartofii, până când cartofii sunt complet fierți, cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Bacon GătitBacon Gătit
Semințe De țelinăSemințe De țelină
CartofiCartofi
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați bulion suplimentar de pui, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
3
Bateți laptele și făina împreună într-un castron sau cană de măsurare până se spumează; se toarnă încet în supă în timp ce se agită constant. Aduceți supa înapoi la foc mic și gătiți până când supa se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BatetiBateti
BolBol
4
Scoateți supa de pe foc și amestecați brânza americană până se topește complet. Supă de oală în boluri de servire și garnisiți cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
Ceapa VerdeCeapa Verde
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista