Cioda de cartofi

Cioda de cartofi
Cioara de cartofi este un fel principal care servește 12. Pentru 2,08 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 469 de calorii . Mergeți la magazin și luați ceapă, ardei, supă de pui condensată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 8 ore și 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Cioda de cartofi , Cioda de cartofi și Cioda cu doi cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. slow cooker, combinați primele cinci ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Se adauga crema de branza; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
3
Decorați cu slănină și arpagic dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Chowder. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. The Old Soul Vineyards Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Old Soul Vineyards Chardonnay
Old Soul Vineyards Chardonnay
Acest Chardonnay este suculent și crocant. Arome de pere, fructe tropicale și ananas se adaugă acestui soi strălucitor. Notele florale creează un vin bine echilibrat, cu un corp plin. Recomandat pentru asociere cu pui, somon, tilapia, rață, pizza, salate verzi sau paste.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista