Sandvișuri Proaspete Cu Mozzarella

Sandvișuri Proaspete Cu Mozzarella
Sandvișurile proaspete de Mozzarella sunt un lacto ovo vegetarian felul principal. O porție conține 934 calorii, 47G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, brânză mozzarella, sare și oregano. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare sunt Sandvișuri proaspete de Mozzarella pentru 2, Sandvișuri Proaspete Cu Busuioc Mozzarella, și Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, jeleul, oregano, busuiocul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute, amestecând de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3
Între timp, pentru sandvișuri, aranjați brânza pe patru felii de pâine până la 1/2 in. de margini. Se acoperă cu pâinea rămasă. Într-un castron puțin adânc, combinați ouăle, laptele, sarea și piperul. Înmuiați sandvișurile în amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați două sandvișuri; prăjiți la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și brânza se topește. Repetați cu sandvișurile rămase și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
6
Se servește cu sos de roșii pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista