Brioșe De Porumb Savuroase

Brioșe De Porumb Savuroase
Brioșele de porumb savuroase ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 260 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, ouă, unt și făină. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe De Porumb Savuroase, Brioșe sărate de porumb și piper, și Brioșe sărate de porumb și arpagic.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 450 de grade. Puneți o formă de brioșă de 12 căni (cu forme de dimensiuni standard cu o capacitate de 12 Căni) în cuptor pentru a se încălzi în timp ce pregătiți aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Porumb cremă cu microunde într-o cană de măsurare de tip Pyrex de 1 litru până la fierbere completă (sau într-o cratiță medie la foc mediu). Se amestecă 1 cană de făină de porumb pentru a face o ciupercă foarte groasă, pastoasă. Dacă ciuperca nu este rigidă, cuptorul cu microunde încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți în zară, apoi ouăle și în cele din urmă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Amestecați făina de porumb rămasă cu făina, zahărul, sarea, praful de copt și sifonul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă ingredientele umede în uscat și se amestecă până se combină.
6
Scoateți forma de brioșă din cuptor; acoperiți cu spray de gătit antiaderent. Împărțiți aluatul uniform între căni (o lingură de înghețată cu acțiune de primăvară funcționează bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
7
Coaceți până se rumenesc pe părți și pe fund, aproximativ 15 minute. Întoarceți-vă pe un suport de sârmă; lăsați să se răcească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Servește.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Brioșele de porumb funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut, decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere roșii delicioase, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un șnițel tradițional Jaeger.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista