Brioșe De Porumb Savuroase
Brioșele de porumb savuroase ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 260 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, ouă, unt și făină. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe De Porumb Savuroase, Brioșe sărate de porumb și piper, și Brioșe sărate de porumb și arpagic.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 450 de grade. Puneți o formă de brioșă de 12 căni (cu forme de dimensiuni standard cu o capacitate de 12 Căni) în cuptor pentru a se încălzi în timp ce pregătiți aluatul.
Porumb cremă cu microunde într-o cană de măsurare de tip Pyrex de 1 litru până la fierbere completă (sau într-o cratiță medie la foc mediu). Se amestecă 1 cană de făină de porumb pentru a face o ciupercă foarte groasă, pastoasă. Dacă ciuperca nu este rigidă, cuptorul cu microunde încă 30 de secunde.
Bateți în zară, apoi ouăle și în cele din urmă untul.
Amestecați făina de porumb rămasă cu făina, zahărul, sarea, praful de copt și sifonul într-un castron mediu.
Se toarnă ingredientele umede în uscat și se amestecă până se combină.
Scoateți forma de brioșă din cuptor; acoperiți cu spray de gătit antiaderent. Împărțiți aluatul uniform între căni (o lingură de înghețată cu acțiune de primăvară funcționează bine).
Coaceți până se rumenesc pe părți și pe fund, aproximativ 15 minute. Întoarceți-vă pe un suport de sârmă; lăsați să se răcească 5 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Brioșele de porumb funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut, decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere roșii delicioase, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un șnițel tradițional Jaeger.