Chiflele lipicioase de ciocolată este o pâine care servește 18. O porție conține 314 calorii , 5 g de proteine și 10 g de grăsime . Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită drojdie activă, scorțișoară măcinată, făină și unt. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 21% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chiflele lipicioase cu ciocolată și nuci pecan , Chiflele lipicioase cu caramel și ciocolata și Chiflele lipicioase cu ciocolată pentru mașină de pâine .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
1/2 Ceapă Roșie Medie, Tăiată Subțire și Despărțită în Rondele
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătate și Jumătate De Cremă
2
Adaugati laptele, untul, zaharul, sarea, oul si 1-1/2 cani de faina. Bateți la viteză medie timp de 2-3 minute sau până la omogenizare. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cofetar, Piersici Proaspete, Mure și Mentă, Opțional
6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi
2 Linguri De Bomboane Incinse Sau 1/4 Lingurita De Scortisoara Macinata
Pepperoni, Optional
42 (1 Inch) Bucăți De Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboane Roșii Sau 1/4 Linguriță De Scorțișoară Măcinată
Pentru Crusta Dublă (9 Inci
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătate și Jumătate De Cremă
5
Între timp, combinați zahărul brun, untul, siropul de porumb și cacao într-o cratiță. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, Opțional
1/2 Cană Zahăr Grosier
Zahăr Cofetar, Piersici Proaspete, Mure și Mentă, Opțional
1 Pachet (32 Uncii) Zahăr De Cofetă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
6
Se toarnă în două unse de 9 inci. tavi rotunde sau patrate; se presară cu nuci pecan. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, Dezosată
7
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi
Punch
8
Rulați fiecare porție într-un format de 12 inchi. x 10 inchi. dreptunghi; ungeti cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cofetar, Piersici Proaspete, Mure și Mentă, Opțional
Drajeuri Perle Albe
9
Combinați zahărul, cacao și scorțișoară; se presară peste dreptunghiuri până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Menta, Optional
1 Pachet (32 Uncii) Zahăr De Cofetă
Pepperoni, Optional
10
Roll up, stil jelly-roll, începând cu o latură scurtă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle Albe
11
Tăiați fiecare rulou în nouă felii; se aseaza, cu partea taiata in jos, peste sirop si nuci pecan. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Drajeuri Perle Albe
12
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc bine. Se răcește timp de 1 minut înainte de a se răsturna pe platourile de servire.