În această perioadă a anului, nu numai că vedem dovleceii ca dovleceii, ci ar trebui să încercăm și să găsim o modalitate de a găti cu cartofi dulci sau smog elvețieni care devin disponibile pentru a le cumpăra în piețe și magazine.
O cheie pentru o gătit bună acasă este să păstrați lucrurile variate și să folosiți produse de sezon cât de mult puteți. Principala idee din spatele acestui lucru este că nu numai că are un gust bun, dar înseamnă și că mesele în familie sunt diferite de-a lungul anului. În multe locuri, ajungem să vedem anghinare care, atunci când sunt bine pregătite, au nevoie doar de o pufă de unt și condimente pentru a oferi un starter grozav.
Este perioada din an pentru a vă bucura cu adevărat de legumele rădăcinoase de iarnă, fie că le adăugați la un gulaș bogat în boia de ardei, fie pur și simplu prăjite. Napi, păstârnac și morcovi sunt toate disponibile și sunt folosite în multe feluri de mâncare fantastice.
Dacă, totuși, ești un adevărat fan al salatelor, nu te teme, ridichea revine cu răzbunare. Ridichile arată grozav și adaugă un gust minunat de piper unui preparat de salată de iarnă. Cresonul este o altă ofertă sezonieră grozavă care nu numai că poate face orice garnitură să aibă un gust grozav, dar arată și atât de apetisant. Aici puteți găsi cincisprezece lucruri delicioase de mâncat în noiembrie. Sperăm să vă placă sugestiile noastre de sezon!