Loin de carne de vită cu piure de năsturel
Loin de carne de vită cu piure de năsturel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 258 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, frunze de năsturel, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Oquste, Năsturel pur Oquste și ciuperci de Chanterelle glazurate, Puree de supă de năsturel, și Loin de miel într-un sos de tigaie cu Năsturel ofilit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți sosul. Puneți o tigaie cu apă sărată să fiarbă. Împingeți toată creșterea de apă și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați spanacul și gătiți încă un minut până se ofilesc.
Scurgeți într-o strecurătoare. Apăsați cu spatele unei lăzi pentru a extrage cât mai multă umiditate posibil.
Puneți frunzele într-un robot de bucătărie și amestecați cu un piure fin, răzuind ocazional părțile laterale.
Turnați 1/4 cană de cremă prin pâlnia procesorului și mențineți lamele învârtite pentru ceea ce pare o eternitate. În cele din urmă veți obține un sos cu o textură ca mătasea. Va fi atât de netedă, nu va trebui să o treceți printr-o sită. Dacă doriți un sos de turnare, adăugați crema rămasă. Verificați condimentele și turnați într-o cratiță mică pentru reîncălzire.
Tăiați coapsa de vită în 4 fripturi uniforme și frecați fiecare parte folosind 1 lingură de ulei.
Încălziți o tigaie grea, antiaderentă, până când puteți simți o căldură bună în creștere.
Așezați-vă în fripturi-ar trebui să dea un șuierat bun în timp ce lovesc tigaia fierbinte. Condimentează blaturile și gătește aproximativ 3 minute, apoi răstoarnă și gătește cealaltă parte timp de 2 minute. Alunecați untul în tigaie în această etapă și condimentați a doua parte.
Scoateți fripturile din tigaie și lăsați să se odihnească în timp ce gătiți ciupercile.
Sotati ciupercile cu usturoiul in uleiul ramas. Condimentează și amestecă cu pătrunjelul.
Reîncălziți piureul de năsturel.
Așezați fripturile pe farfurii încălzite (feliate mai întâi dacă doriți), prelingeți orice sucuri de tigaie și lingurați ciupercile. Dacă piureul dvs. de năsturel este ferm, modelați-l în quenelles. Dacă este un sos, lingurați puțin peste fripturi și treceți restul separat.
Serviți orice acompaniament doriți să mâncați friptură. Cartofii prăjiți sunt minunați sau de ce să nu încercați felii de baghetă cu adevărat proaspătă?